Ark Books – få dig en ny boghandel på Nørrebro

Do you want an english bookshop in Copenhagen – support with a small amount here: IndieGogo: ark books

Ark Books har i skrivende stund hentet 37.000 DKK men mangler stadig 19.000 DKK for at nå i mål med deres Crowdfunding via IndieGogo. For initiativtagerne vil jeg ønske mig, at de når det, for de er dygtige og dedikerede mennesker og måske kan du også se fordelen ved at have en boghandel, der giver dig engelsksprogede udgivelser?

Jeg har ingen anelse om hvad vi skal med endnu en fysisk boghandel i København. Men markedet for engelsksproget litteratur er stort nok i Danmark / København. Og hvis Ark Books får adgang til pensumlister og organiseret studerendes bestillinger, kan de sikkert hente store rabatter hjem og gøre det billigt for den enkelte køber. Engelsksproget litteratur i andre boghandler er tåbelig dyrt i forhold til at købe bøger i f.eks. London og New York.
Hvis Ark Books kan tiltrække turisterne, så vil boghandlen også kunne være et udstillingsvindue i Danmark for oversatte danske forfattere. Godt nok er størstedelen af den danske turisme præget af svenskere, nordmænd og tyskere til Danmark, men alligevel.
Måske kunne Ark Books løfte internationale litteraturfestivaller i København og omegn?
Og tænk på alle de ikke-dansk talende, der bor i København. Arbejdstagere, studerende, au pair, etc.
Og dig, der allerede foretrækker at læse amerikanske, engelske, australske forfattere på deres modersmål. Hvis du kan lide fysiske boghandlere, så mangler du vel dette sted – støt op og brug dem, hvis/ når de engang åbner.

Støt her inden den 23. december: http://www.indiegogo.com/projects/ark-books-copenhagen-a-non-profit-english-language-bookshop

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

One thought on “Ark Books – få dig en ny boghandel på Nørrebro”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s