Dansk Forfatterforening: Poesiens små forlag

På søndag fra 11-17 afholder Dansk Forfatterforening en lille konference med fem forlag. Weltscherz er kommet i selskab med OVBIDAT, Korridor, Space Poetry og Basilisk og inden da siger Mia Rendix, lektor på Ålborg Universitet, noget om mikroforlag og undergrund i Danmark og bagefter er der oplæsning ved Blessing Musariri (Zimbabwe) og Ana Brnardic (Kroatien).
Jeg forventer at tale lidt om aktivisme og formgivning. Det er gratis og du kan evt. tilmelde dig frokost (20 kr). Jeg er på tidligt på dagen, så kom når det starter.

Dansk Forfatterforening, Strandgade 6, 1401 København K.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/226409790857544/
 
    *
 
To uger efter (fredag den 8.11.) afholder Dansk Forfatterforening MiniLyrikForum, hvor bl.a. redaktør på Slagtryk, Joachim Lykke Andersen, taler om digtudgivelser i 2013 og der er oplæsning ved Birgitte Krogsbøl og Eske K Mathiesen.

Det ser spændende ud, men det er mærkeligt, at det ligger i denne weekend, når nu Bogforum giver så meget plads til lyrik, kortprosa og nichepræget skønlitteratur: http://www.bogforum.dk/stande/spotscenen/

CafeTeatret har også et oplæsningsarrangement (søndag aften den 10.11.) med Asta Olivia Nordenhof, Ursula Andkjær Olsen og Mette Moestrup.

Og kan du ikke få nok af alle de mange arrangementer, så er LitteraturNu begyndt at gøre lidt mere ud af sin kalender. Der er ingen funktionalitet, rækkefølgen ligger omvendt og listen foregiver ikke at være komplet. Men det er kærkomment, hvis nogen vil tage teten, så alle ikke lægger deres arrangementer i samme by på samme dato: http://litteraturnu.dk/category/live/

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

One thought on “Dansk Forfatterforening: Poesiens små forlag”

  1. Tak for omtalen af vores kalender. Vi vil nok aldrig kunne bryste os af, at have en komplet liste over litteraturarrangementer i Danmark, men nu ligger den ihvertfald i den rigtige orden.

    Christian
    Chefredaktør på LitteraturNu

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s