Nick – Hæfte for diverse skriftlige udtryk

Kronstork har søsat et nyt tidsskrift. Det hedder NICK og er opkaldt efter Cafe Nick på Nikolajgade i København, hvor Kronstork har afholdt og stadig afholder en række oplæsninger under titlen “Dejligsøndag, roligsøndag, godsøndag”.

Hæfterne koster 40 kr stykket og selvom det er billige tryk, så er teksterne fint sat op, forsiden fungerer konceptuelt (et element på #1, to elementer på #2 og så videre må man gå ud fra) og forfattere kommer ud med noget, som de sidder med lige nu eller for ganske nyligt har udgivet.

Bidrag kommer fra forfattere, der læser op på Cafe Nick. Det gør, at der ikke er mulighed for at sende tekster til tidsskriftet. Ni forfattere er fordelt på de to første numre og af dem er det kun Pernille Abd-El Dayem, der ikke har et værk bag sig – endnu. Med den redaktionelle præmis bliver NICK et relevant sted at se hen, hvis man vil vide hvad der er ved at røre sig inden for poesien, hvad der er vokset lidt frem – uden at det er så etableret som f.eks. Vestjylland Højskoles Skriftserie.

Næste arrangement er nu på søndag den 06.10.2013.

Ved sidste arrangement læste Daniel Dalgaard nogle andre tekster op end dem der var i hæftet. Især den sidste tekst havde jeg stor fornøjelse af og jeg har fået lov til at smide en lydfil op fra eftermiddagen:

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s