Niende note fra mit arbejdsbord

Tak til dem der kiggede forbi Victor Boy Lindholms release på Mucki Bar onsdag. Her kunne man høre Victor læse op af sin udgivelse på Weltscherz – og gik du glip af det, så har du chancen på Literaturhaus, ØK og Sydhavnens Bibliotek inden for den næste måneds tid.

Læs Justin her: http://weltscherz.dk/victorboylindholm

 
justin er weltscherz fjerde udgivelse siden december 2012. Og jeg har to udgivelser mere på vej inden for de næste par måneder. Mere om dem en anden gang.

Weltscherz udgiver primært på nettet, det er den måde jeg lettest kan bidrag til at sprede litteraturen, det er den måde jeg har lyst til at litteraturen udkommer på. De seneste to uger har jeg haft lejlighed til at give udtryk for mine holdninger i både Information og Radio24syv

og nu tror folk, at jeg er ude på at slå bogen ihjel,

altså, bogen er et symbol på en gammel institution, den er en repræsentant for en magtstruktur i forhold til forlagsverden, offentlig kulturstøtte, prestige og anerkendelse mellem forfattere, mellem kritikere og læsere –

og i mine øjne bør det ikke være bogen, der er adgangsgivende til det litterære kredsløb, det bør være litteraturen i sig selv, og at underkende tekster der udkommer i andre formater, er at stille sig selv ud på et sidespor.

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s