Victor Boy Lindholm: Justin – ny prosa fra Weltscherz

Idag udkommer Justin af Victor Boy Lindholm på Weltscherz Publikationer. Justin handler om YOLO, om ung kærlighed, Selena Gomez brud med Justin Bieber, paparazzifotografer, Drake og twitter. Lars Frost har en birolle, mens Lilian Munk Rösing optræder i en metafor.

“Justin” består af et langdigt og 13 korte tekster. Værket kan læses kronologisk eller man kan springe rundt i dem ved hjælp af krydsreferencer imellem teksterne. Udgivelsen består desuden af en videooptagelse af Victors 13-årige kusine, Olivia.

I midten af januar kontaktede Victor mig med 73 ensætningsdigte, der skulle kombineres med en klassisk samling prosatekster, som han arbejdede på. Jeg mødtes med ham, fordi de 73 ensætningsdigte fungerede godt som langdigt og syntes han skulle skrive videre på den del. De første udkast til prosatekster fik jeg i slutningen af januar og efter en redaktionel dialog endte Victor med 13 tekster og et langdigt, der indbyrdes hang sammen via links.

Victor kontaktede grafikeren Åsmund Sollihøgda og fik hjælp af Maria Dønvang til at lave en video, som skulle være forsiden af udgivelsen. Ideerne til videoen springer vi over, men jeg er meget tilfreds med det der sker i feltet mellem oplæser, skuespiller og læser.

Victor Boy Lindholm har fået en novelle publiceret i Metroselskabets udgivelsesserie fra 2011 og prosa i tidsskriftet Slagtryk i 2013. Ham kommer vi til at se mere til. Du kan starte / fortsætte her:

http://weltscherz.dk/victorboylindholm/

Reklamer

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s