Flere nye remix af Matrix

Da jeg havde lavet lidt over halvdelen af lydversionerne af Matrix, fik jeg lyst til at spørge et par bekendte om de ville lave et remix af en tekst. Ulf Johannesson dyrker selvbyggede elektroniske musikinstrumenter og jeg tænkte, at han som de to andre remixere ville have hver deres tilgang til min original. Ulfs remix blev publiceret ved udgivelsen i december.

Idag kan jeg præsentere fire nye remix. Rasmus Anker og Egen Formue (Christian Møller) har lavet et remix af henholdsvis “Networking” og “Projekt”, mens jeg selv har lavet to remix af “Fix the Basics”.

Du kan finde de fire remix på http://weltscherz.dk/matrix/

Jeg glæder mig over, at både Rasmus Anker og Egen Formue er gået hver deres vej. Begge fik en rå indtaling af teksten og har ud over den originale version fra udgivelsen ikke haft retningslinjer eller begrænsninger.

Rasmus Anker, der har spillet i Flashing of Knives, har lavet et remix af Networking. Jeg er ret vild med lyden, og ved skiftet omkring 03:12 kunne jeg ikke stoppe med at rocke med til den catchy melodi.

Egen Formue, der under sit borgerlige navn blandt andet er en del af Shiggajon-kollektivet, har lavet et remix af “Projekt”. Vi er ude i noget improvisation og undervejs får jeg fornemmelsen af et rædselskabinet – hvilket er ret sjovt i forhold til tekstens emne.

Jeg har selv lavet to remix af “Fix the basics”. Det er en tekst, som jeg er glad for, men som jeg synes var lidt uforløst i sin originale oplæsning. Det ene (Workflow) er mere manipuleret med filtre og effekter end det anden (Frugtmix), men begge er lavet over cirka samme oplæsning. Det bliver ikke sidste gang jeg kaster mig ud i det, for der er stadig meget at afprøve og forfine – og teknisk kan man også høre, at der er et stykke op til Rasmus og Christian.

*

Hvis der er nogen der skulle få lyst til at lege med, så har jeg lagt originale filer til “Strategidage” op på Dropbox til fri afbenyttelse og med evt. mulighed for publicering sammen med de øvrige remix af Matrix på Weltscherz.

Strategidage
– Den endelige udgave: https://www.dropbox.com/s/5bfhinspsa06bfn/06%20strategidage.wav
– Den rå indtaling: https://www.dropbox.com/s/4rn9eo3zhy5dz3e/raa-strategidage.wav
– De seks spor fra den endelige udgave: https://www.dropbox.com/s/6ym6dvxmnlagvj1/strategidage-6spor.zip

Læs Matrix og lyt til tekster og remix på http://weltscherz.dk/matrix/

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s