Updates fra 2010 til 2012 (femte note fra mit arbejdsbord)

I lørdags var jeg hjemme hos Thomas Boston, en ven gennem de senere år. Han serverede darjeeling og talte om first flush, mens han kogte kvæde til kompot. Jeg var der for at tale om hans kommende udgivelse på Weltscherz, der formentlig lander februar eller marts, når de sidste ting falder på plads.

Ideen udspringer delvist af min glæde over hans skrift. Og delvist på grund af hans årelange plapren om at næste år skal være kunstens år og nu skulle han også sende tekster ind til Hvedekorn [hæ!]. Og alt imens han har tænkt disse tanker og fordømt sin alt for korte hverdag til at have tid til at skrive digte, så har han fyldt Facebook med poesi siden det blev muligt at skrive mere end 160 tegn i en statusupdate tilbage i marts 2009.

Det hele sker lidt med omvendte fortegn. I dette tilfælde ender Thomas med at være redaktør på sit eget værk, som han ikke vidste han havde skrevet. Den første tekst kunne lyde således:

prøver at fremstå som meget speciel og underlig men bliver konstant overgået af verden omkring mig. Tag f.eks. Dyrehaven. Hjortenes indiskrete liderlighed kræver høreværn og deres dybsorte lortepyramider giver en pervers trang til søde, bløde lakridser. Om et halvt år er det så frøerne man skal ræbe om kap med. Idé: XX liter rød sodavand og så tager vi derud en flok. Så kan de fandme lære det.

Reklamer

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s