Det sker på Twitter

Lige for tiden er Twitter en kilde til mange gode litteraturrelaterede links (og viden) (og humor). For bare at tage et par stykker fra de sidste tre dage:

@GalleyCat harcelerer ejeren af selvudgiver platformen Smashmouth mod salget af Author Solutions (en anden selvudgiver platform) til forlaget Pearsons (Link). Kritikken er interessant selvom den kommer fra en konkurrent: At selvudgiverplatforme sælger sine bøger og ydelser til forfatteren, ikke bøger til læseren – og hvad mon et forlag vil med det.

@derekbeaulieu linker til Sashiko Murakamis åbne kortdigt (7/7/7 + 5/7/5) projekt Henko på: http://www.powellstreethenko.ca/

Og @rikkeoberlin linker til sit magasin ‘A little less conversation‘ og spørger efter bidrag til et kommende nummer.
 
 
Måske bliver min næste blogpost om et par tidsskrifter, der har brudt med den gængse opfattelse af hvad et nummer er for en størrelse og hvordan man navigerer rundt i udgivelsen. Ellers er de links, der bl.a. kom via @VQR, vel nærmest tabt i strømmen og blot til gavn for dem, der har modtaget min email, hvor jeg skriver kort om dem og dem der måtte have set mine tweets.

Jeg burde blogge noget mere. F.eks. at jeg synes der er gode sager i Caspar Erics seneste tekster og hvorfor. Og at jeg synes det er fjollet, at Bukdahl sjældent svarer på sine (eller andres) blogposts (dette var dog et åbent / retorisk spørgsmål til hele forsamlingen). Internettet og sociale mediers force er jo netop samtalen, “forbindelserne” i forhold til at nå ud.

Og så er det vel også en nyhed, at jeg har siddet hen over juli måned og funderet lidt over designet på Slagtryk og lavet nogle forsimplinger af især den nederste og øverste del. Men det er ikke noget i forhold til de forbedringer Promenaden har gjort ved at skifte Blogspot ud med et WordPress tema. Slagtryk har nye ting igen fra i morgen den 1. august.

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s