I dag lukker folketinget kort efter middagstid.

I dag lukker folketinget kort efter middagstid.

Manglen på højtbelagt og små skarpe har sendt journalisterne ud til voldene efter frokost. Her støder de for første gang på rygter om at stemmesedlerne ikke er mere værd end det papir, de er trykt på. Politikere fortsætter med at drive hvileløst rundt på gangene, mens deres assistenter skriver pressemeddelelser om skolereformer, nedlæggelse af regionerne og nye toldsatser.

Politikerne har altid kunne købes for penge, nøjagtig som alle borgere har solgt sig selv hver eneste dag. Selv de arbejdsløse har fået penge for ikke at lave noget. Om aftenen går statsministeren på TV og siger, at hvis vi ikke har flere penge, så må de arbejdsløse få noget andet. TV værterne foreslår pisk før de kender alvoren i deres spøg.

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

2 kommentarer til “I dag lukker folketinget kort efter middagstid.”

  1. Jeg er begejstret og godt underholdt med de seneste modstridende meningsmålinger i baghovedet.

  2. De er sjove, underholdende og skarpe, de her – og selv om jeg hader politiske digte, kan ordet ‘politisk’ dukke op i mit hoved som beskrivelse af denne tekst (disse tekster), uden at det vækker ubehag. Tværtimod kan jeg godt lide den kvalitet.

    Det er også et vanedannende format – genkendelsens glæde bliver større for hver gang jeg læser en ny tekst om noget der lukker på et bestemt tidspunkt. Jeg vil have mere! Kan du ikke lukke nogle flere ting? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s