Konstantskrift (6)

På søndag den 14.11. står den for sjette gang i år på konstantskrift på Hvisskriftenstands… . 12 timer med den første (eller er det anden?) halvdel af Brdr. Woetmann som sammen skrev 24 timer tilbage i oktober 2004. Og herved bliver en ring sluttet.

(Hvis det ikke lige var fordi jeg havde fået en ideen til endnu en konstantskrift. En bonusudgave, som jeg ikke vil løfte sløret yderligere for lige nu, andet end at det bliver den 29.12.)

Lars-Emil har for mig altid stået for noget vildt, frit og sjovt. Senere har det smukke og saglige blandet sig uden at fratage Lars-Emil en identitet som noget helt særligt i (på) den danske litteratur(scene). Måske oplevede jeg Lars-Emil første gang til poetry slam? Måske var det først rigtigt i koordinat, at jeg lærte hans skrift at kende? Vi begejstres af nogle af de samme ting, men bevæger os alligevel på forskellige barrikader, fronter og tager forskellige afsæt. Og jeg glæder mig til at skrive mig ind i søndagen med netop Lars-Emil som den sidste i rækken.

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor mellem Hillerød og Allerød, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s