Koordinat til KBH Læser i Nikolaj Kirke

I går aftes var koordinat samlet i flerstemmig digtoplæsning for første gang i fire år. Udstillingsbygningen i Nikolaj Kirke lagde rammerne om vores bidrag til KBH læser. Oprindeligt startede vores proces engang tilbage i foråret. Men det var først til august, at vi i struktureret form fik skrevet tekst omkring udvalgte temaer og komponeret de forskellige ideer til et samlede hele. Stykket, der er koordinats fjerde symfoni, fik titlen “Kontrakten”.

Inden vores optræden optog vi os selv først på video og senere i lyd for at forholde os til det samlede udtryk. Jeg lægger her to små demoer ud til illustration af processen. Stykket ‘De korslagte nøgler’ var vi ikke 100% tilfredse med, og det gik også bedre ved optrædenen.

Download: Koordinat: Vrist lammet fri (fra ‘Offer’) (1 MB)
Download: Koordinat: De korslagte nøgler (3 MB)

Til dem som missede oplæsningen kan jeg fortælle, at Koordinat i det nye år har to oplæsninger på plads i henholdsvis februar og marts. De vil indeholde tre-fire stykker, som tematisk blev i overskud, da vi skrev Kontrakten samt bestå af stykker af symfonier vi har skrevet i årenes løb.

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s