7. november

Egentlig havde jeg tænkt mig at publicere tekster jævnligt og skrive oftere, da jeg tilbage i december januar besluttede mig for at starte Re:citat. Og sådan var jeg nok også fortsat, hvis ikke det havde været fordi jeg for første gang i mere end fire år skal optræde flerstemmigt med mine gamle venner fra koordinat.

Jeg glæder mig ualmindeligt meget. Vores skriveproces og orkestrering kommer til at kræve al fokus og den tekst, der bliver produceret fra min hånd den næste måned, bliver skrevet i koordinats ånd. Og derfor havde jeg – da jeg startede på dette indlæg – tænkt mig, at der ikke ville komme et eneste indlæg på Re:citat i september måned.

Men nu har jeg ombesluttet mig. Så hurtigt kan det gå. Der kommer til at blive publiceret færre digte. Men jeg vil gerne dokumentere processen, komme med nogle af mine (eller vores) overvejelser og publicerer småbidder af råmaterialet fra en symfoni, der endnu ikke har en titel.

Og nu hvor jeg er i gang med at afsløre symfoniens tilblivelse, så kan jeg i samme åndedrag henlede din opmærksomhed på, at du kan sætte kryds i kalenderen eftermiddag/ aften eller hvornår det nu bliver den 7. november et sted i København. Du har ikke lyst til at gå glip af denne oplevelse.

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

3 kommentarer til “7. november”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s