Konstantskrift (4)

I morgen afholder jeg den fjerde konstantskrift på bloggen http://hvisskriftenstandserhardenikkevaerether.wordpress.com/.

Jeg har inviteret Louise Rosengreen til at deltage. Og kort tid efter jeg havde gjort det, blev jeg opmærksom på, at hun også er med i Kronstorks ‘Antologi 2010’, som jeg selvfølgelig anbefaler på det varmeste. Af de tre konstantskrifter jeg henholdvis har afholdt og kommer til at afholde i år, så er Louise den jeg kender mindst. Yvonne Neseth Eriksen har frit efter Løgstrup fornyligt skrevet:

For mig er der en dyb sandhed i, at vi i samtalen holder en del af den
andens skæbne i hænderne, ved den måde vi møder den anden på.

Og således bliver det. Hun er stort set fremmed for mig i forhold til de andre deltagere, hvilket naturligvis er en del af udfordringen i morgen: Et halvt døgn kun kommunikerende gennem fiktionens automatiske maskinskrift.

Louise har valgt et citat, og jeg ser meget frem til hvad der mon kan komme ud af skriften, når først jeg for alvor sidder overfor citatet i morgen klokken 14:00. Kig forbi af og til eller konstant! Og læg en kommentar, hvis det falder dig ind.

Reklamer

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

2 kommentarer til “Konstantskrift (4)”

  1. ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre uden at han holder noget af dets liv i sin hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, man får til at visne, eller som man vækker, en lede man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej” – K. E. Løgstrup, Den etiske fordring, s. 25.

    Til dette brug fundet hér: http://www.lyngby-kirke.dk/LBH_foredrag/Kier_og_Loegstrup.htm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s