Konstantskrift (2)

Om to timer afholder jeg den 2. konstantskrift. Cecilie Lolk Hjort og undertegnede vil fra klokken 12:00 lokal dansk tid og 12 timer frem sidde ved hver vores computer hvert vores sted i Danmark og publicere tekster i en lind strøm på “Hvis skriften standser, har den ikke været her“.

Konstantskriften udfordrer ved at afkræve kreativitet på kommando. Forfatterens forfængelighed sættes på en prøve, når publikum kan følge med direkte i udgivelsesprocessen. Men også forfatterens selvvalgte isolation udfordres i samarbejdet og duellen på bloggen. Resultatet er ikke givet på forhånd og spørgsmålet er også, om skriften i improvisationen får overtaget over bevidstheden.

Den 14. januar afholdt jeg med Peter-Clement Woetmann den første seance på bloggen. Vi publicerede 124 tekster, hvor vi skrev ud fra citatet “Hver gang du lærer et nyt sprog, bliver du et nyt menneske” samtidig med at de forholdt sig til hinandens publiceringer. Også idag skriver Cecilie og jeg med afsæt i et fælles citat. Det offentliggøres efter endt konstantskrift. Kig forbi og kommenter konstruktivt med ris og ros.

Reklamer

Udgivet af

Scherz

Født 1978. Bor i København V, Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s